"Moving your cargo straight to the point"

Diensten

Euroline is gespecialiseerd in (ADR-)transporten van en naar Engeland en door onze jarenlange ervaring bieden wij u een betrouwbare, transparante service.

Onze service kenmerkt zich door:

  • Korte doorlooptijden.
  • Betrouwbare en transparante service: ons team bestaat uit professionals in tijd kritische planning, communicatie en service.
  • Flexibiliteit: regulier, spoed en expreszendingen.
  • Deur-tot-deur levering: minimale kans op schade, vertraging en andere manco’s.
  • Directe prijsopgave.

Onze ervaren chauffeurs laden dagelijks in Nederland, Duitsland, België en Engeland groupage, deelpartijen, complete vrachten en ADR-zendingen. Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch wordt de meest efficiënte route gepland, rekening houdend met de gemaakte afspraken. Door de uitgebreide aanwezige kennis van de Engelse markt zijn de goederen snel op plaats van bestemming.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Euroline verzorgt ook vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR). Hiervoor voldoen wij aan de hoogst mogelijke standaarden en kunnen wij de veiligheid van onze mensen, onze omgeving en het milieu waarborgen. Het management draagt er zorg voor dat iedereen die in opdracht van Euroline werkt met gevaarlijke stoffen beschikt over de juiste expertise. ADR-transporten worden volgens internationale voorwaarden uitgevoerd, chauffeurs worden getraind op het vervoer van ADR-goederen en het wagenpark wordt volgens de ADR-richtlijnen gecontroleerd.

Transport
Engeland