"Moving your cargo straight to the point"

Middelen

Team

Euroline is sinds 1999 actief in de transportwereld en sindsdien toonaangevend wat betreft tijd kritische leveringen van Nederland, Duitsland en Belgiƫ naar Engeland en vice versa. We zijn continu bezig onze grenzen te verleggen. Ons team bestaat uit ervaren professionals die de markt door en door kennen, die snel kunnen schakelen en die altijd een alternatief voor handen hebben. Specialisten die open en eerlijk te werk gaan, die weten dat de wereld van vervoer vooral ook mensenwerk is.

De chauffeurs die door Euroline worden ingezet, hebben ruime ervaring met transport van en naar Engeland, zijn ADR-getraind en worden uitsluitend door Euroline ingezet. Dit geeft ons de mogelijkheid om de beste service aan onze klanten te bieden.

Materieel

Euroline beschikt over een modern wagenpark, bestaande uit XL-schuifzeiltrailers, tevens uitgerust voor het vervoer van ADR-goederen. Alle trucks zijn minimaal Euro 5. Geavanceerde boordcomputers en op maat gemaakte transportsoftware stellen ons in staat uw zending altijd en overal te volgen.

Locatie

Euroline is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Vanuit deze centrale positie in het hart van de Benelux tussen Duitsland en Engeland coƶrdineert ons team uw zendingen van A tot Z. Daarnaast beschikken wij over verschillende samenwerkingsverbanden met partners met depots op strategische locaties, zodat wij iedere zending optimaal kunnen plannen.

Transport
Engeland